Savisaar tahab ustavatele jüngritele medaleid jagada

31. jaanuar 2008, 08:44

Edgar Savisaare juhitud Tallinna
linnavalitsus tegi linnavolikogule “ettepaneku” anda Tallinna teenetemärk
Keskerakonna veteranidele Vladimir Panovile ja Kalev Kallole.

Ettepanek" on jutumärkides sellepärast, et Keskerakonnale kuulub volikogus monopoolne ainuvõim, mistõttu ettepaneku ukaasiks vormistamine tuleval neljapäeval on väga tõenäoliselt vormitäite küsimus, kirjutas Eesti Ekspress.

Teenetemärgi peaks linnavalitsuse arvamuse kohaselt "Tallinnale osutatud eriliste teenete eest" saama kokku 16 isikut. Ent kahe keskerakondlase puhul tekitab teenetemärgi saamise põhjendatus pehmelt öeldes küsitavusi. Need on kõrgeid poliitilisi ametikohti pidanud shy;Vladimir Panov ja Kalev Kallo.

Vladimir Panov sai kuulsaks Tallinna abilinnapeana, kellel politsei 2001. aastal altkäemaksukahtlusega käed raudu pani.


ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. January 2008, 08:43
Otsi:

Ava täpsem otsing