Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Path Of No Return Tallinnas

Christel Karits 01. veebruar 2008, 00:00

Path Of No Return loodi 2000. aastal pärast seda, kui hardcore-bändid Xhale ja Best Foot Forward tegevuse lõpetasid. Nende eelmisel aastal ilmunud albumilt "The Apsinthe Dreams" leiab nii külmavärinaid tekitavat raevukust kui ka skandinaavialikku nutulaulu. Kuulajatele pakutakse käredat metal'it, mis ristatud hardcore'i, pahviks lööva sisutiheduse ja vilunud pillimänguga. Siiralt emotsionaalsed meloodiad toetavad sõnu, millesse neli noort meest (Adam, Daniel, Martin ja Patrik) on pannud oma mõtted ja südame.

Soilworki kontsert avab üritustesarja Greenpit, mille teine kontsert leiab aset klubis Rock Café juba 3. märtsil, kui Tallinnas astub üles legendaarne trash-metal'i kollektiiv Overkill USAst.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:51
Otsi:

Ava täpsem otsing