Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Sihtasutus börsile?

Ott Heinapuu 04. veebruar 2008, 00:00

Internetis käijatele mugava Firefoxi lehitseja andnud sihtasutus, kes praegu tulu ei taotle, peaks minema börsile, soovitab üks Silicon Valley investeerimisportaal. Kolmanda ehk mittetulundussektori ja rahvusvaheliste aktsia- ning rahaturgude suhted on niigi huvitavad. George Sorost tuntakse meil eelkõige kui vabaühenduste metseeni, mujal aga kui osavat turuspekulanti. Microsoftiga rikastunud Bill Gates ütles alles hiljuti, et pühendab oma ülejäänud elu heategevusele.

Kas Vikipeedia võiks minna börsile ja jagada aktsiaid usinatele kaastöölistele, vastavalt nende tööpanusele? Kas see oleks vabatahtliku arendustöö jätk või surm?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing