Reklaamileid: Eesti oma oksake

Tanel Kuningas 05. veebruar 2008, 00:00

Ei juhtu just tihti, et mõni reklaamipiilar mitte ainult et kaunistab linnapilti, vaid täidab vaataja ka teatava uhkus- või ülevustundega.

Täpselt selline tänuväärne lugu on aga reklaamtahvlitega (ja loomulikult ka kõikide muude materjalidega), millel on Eesti vabariigi 90. sünnipäevaks loodud kujundus. Juubelinumbriga ühendatud lehemotiiv on väga hea leid. See on teostatud kõrgel kunstilisel tasemel ning esteetiliselt äärmiselt nauditaval moel.

Ka kasutatav loosung tabab naelapea pihta: "Ühiselt ehitatud riik". Tõepoolest, me elame siin kõik koos ja arvatavasti ei soovi keegi meist, et riik raiskaks raha diletantlikult ja maitsetult teostatud enesereklaami peale. Vabariigi aastapäeva sümboolikaga võime aga ühiselt igati rahul olla.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:19
Otsi:

Ava täpsem otsing