SEB Enskilda: pikaajalisel investoril soovitaks Merko aktsiat osta

05. veebruar 2008, 16:59

SEB Enskilda aktsiaturgude üksuse juht Sten
Sumberg rääkis aripaev.ee-le, et vaatamata Merko Ehitust varjutavatele
kahtlustele soovitab ta pikaajalisel investoril aktsiaid pigem osta kui
müüa.

„Pikaajalisel investoril soovitan Merko aktsiat osta,“ ütles Sten Sumberg ja rääkis, et Merko käitumine ja aktsionäride teavitamine on äärmiselt positiivne. Tema sõnul pikaajaliselt äri ei katke ja ühel hetkel läheb aktsia jälle kasvuteele.

Sumberg tõdeb, et aktsia on kahtluste tõttu olnud surve all juba mõnda aega ja ilmselt see ka jätkub mõnda aega. Kõige targemaks peab Sumberg aktsionäri seisukohast käia ära Merko erakorralisel aktsionäride üldkoosolekul. „Ei pruugi juhtuda kõige hullem,“ on Sumberg kõigele vaatamata ettevõtte suhtes väga optimistlik. Uusi ostjaid hoiab tema sõnul olukorra pingelisus praegu eemal.

„Tegemist on väga huvitava aktsiaga ja mina kõige halvemat ei usu,“ rõhutas ta veel kord.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. February 2008, 16:59
Otsi:

Ava täpsem otsing