Neljapäev 27. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ainult naistele - mehelikkuse õpetamine

ÄP 06. veebruar 2008, 00:00

OÜ Meeskonnakoolitus ja Arendus korraldab 4.-5. märtsini läbirääkimiste koolituse naistele. "Ehkki naised väärtustavad inimestevahelisi suhteid rohkem, on suheldes emotsionaalsemad ning nõuavad läbirääkimistel vähem, õpetatakse neid läbirääkimistel käituma meeste moodi," selgitab üks koolituse korraldajatest, Piret Bristol.

Kursusel antakse ülevaade klassikalistest läbirääkimisreeglitest, lisaks tegeletakse praktiliste ülesannete käigus tüüpiliste naiste tehtavate vigadega. Oma läbirääkimisstiili kohta saavad osalejad tagasisidet osalejatelt, koolitajatelt ja videosalvestustelt.

"Kursuse eesmärk on teadvustada, kui erinev on mehe ja naise käitumine ning kuidas naised suudaksid meestega võrdväärselt läbirääkimistemaailmas hakkama saada," räägib Bristol.

Bristoli sõnul eraldi meestele läbirääkimiskoolitusi plaanis korraldada ei ole. "Mõtlesime küll sellele, aga kõik kursused, mis praegu toimuvad, lähtuvadki pigem meeste vajadustest," selgitab Bristol.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:42
Otsi:

Ava täpsem otsing