Kruuda ostis veel ühe ajakirja

Mariliis Pinn 06. veebruar 2008, 13:34

Ärimees Oliver Kruudale kuuluv AS Kalev
Meedia ostis ajakirja Praktiline Arvutikasutaja, ajakirja tegevtoimetajana
jätkab Ando Urbas.

Poolte kokkuleppel ajakirja ostuhinda ei avaldata, teatas ettevõte.

Ajakirja Praktiline Arvutikasutaja asutaja Mati Vabamäe sõnul on tal muutuse üle hea meel, sest ajakirja minek suure ja areneva meediagrupi alla tuleb lugejatele ainult kasuks. „Kõik ajakirjast tuttavad inimesed jäävad edasi kirjutama ja kindlasti lisandub uusi põnevaid teemasid ja autoreid,” lisas Vabamäe.

Kalev Meedia juhataja Alar Pinki hinnangul on ajakirja näol tegemist suure potentsiaaliga väljaandega, mida tuleks senisest veelgi laiemale sihtrühmale tutvustada. „Ajakirjas käsitletavad teemad ei puuduta üksnes IT valdkonnas tegelevaid inimesi, vaid ka tavakasutajaid, kes oma igapäevaelus arvutite ja muu infotehnoloogiaga kokku puutuvad. Usun, et suudame üheskoos ajakirja senisest tugevamalt edasi arendada,” sõnas Pink.

AS Kalev Meedia annab lisaks ajakirjale Praktiline Arvutikasutaja välja ajakirju Avenüü, Ärielu, Sporditäht, Just, Basket, Jalka ning Muumi.
Möödunud aastal lõpus käivitas ettevõte ka telekanali Kalev Sport ning kavatseb jätkata ajakirjandusturule suunatud investeeringuid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. February 2008, 13:57
Otsi:

Ava täpsem otsing