Ajakirjanik Urmas Ott saab Tallinna linnalt vapimärgi

07. veebruar 2008, 18:53

Tallinna pressiteenistuse teatel saab
teleajakirjanik ning arvamusliider Urmas Ott vapimärgi.

Tallinna vapimärgile oli tähtajaks esitatud neli kandidaati. Tallinna linnavolikogu otsustas selleaastase vapimärgi anda Urmas Otile, kuna soovis tunnustada teda kui teleajakirjanduse edendajat, arvamusliidrit, rahvuskultuuri ja ajaloolise mälu talletajat ning rahvuskultuuride vaheliste sidemete loojat.

Varem on Tallinna vapimärgi pälvinud 13 inimest: Neeme Järvi, Jaan Kross, Eri Klas, Veljo Tormis, Olev Subbi, Dmitri Bruns, Heinz Valk, Olga Kistler-Ritso, Lennart Meri, Mati Hint, Jüri Kuuskemaa, Ita Ever ning Edgar Savisaar.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2008, 18:40
Otsi:

Ava täpsem otsing