Allar Levandi avab Tartus uue spordipoe

Mariliis Pinn 07. veebruar 2008, 10:49

Sõbra tänava kaubahoone ruumides avab uksed
spordikauba pood A T Sport, mille üks osanikke on endine kahevõistleja Allar
Levandi. Varem kasutas neid ruume Tarmeko mööblikauplus.

Märtsis avatav spordipood on keskendunud peamiselt talispordikauba müügile, suviti tegeletakse jalgratastega, kirjutas Tartu Ekspress. Varem tegutses A T Sport Sepa keskuses, kuid poe osaniku Levandi sõnul oli see variant ainult ajutine. „Suurematesse ruumidesse kolimine oli meil kohe algusest peale plaanis,” sõnas Levandi. Uues kohas on piisavalt ruumi ja kaupluses saab koha isegi allüürnik, kes hakkab vahendama motospordiga seotud kaupa.

Levandi sõnul keskendutakse põhiliselt Salomoni kaubamärgi esindamisele. „Salomonilt on meil pakkuda täielikku valikut, aga üldiselt tahame uues poes ikka oma põhijoont ajada. Selleks on professionaalne teenindus oma ala spetsialistide abil,” rääkis Levandi. Tema sõnul hakkavad ratta- ja suusaspordi alal nõu andma ja hooldust pakkuma oma ala asjatundjad.

Levandi hinnangul on Tartu turg küllaltki kitsas, kuid ometi on siin võimalus läbi lüüa. „Eks iga piirkond on natuke erinev ja eks me siis peame ka vaatama, mis Tartus inimestele pakkuda tuleb,” sõnas Levandi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2008, 10:49
Otsi:

Ava täpsem otsing