Reede 21. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Elisa Eesti juht: meie ei laiene Gruusiasse

07. veebruar 2008, 13:30

Elisa Eesti juht Sami Seppäneni sõnul nemad
Gruusiasse laieneda ei plaani, sest kõik on riigis alles liiga algusjärgus.

"Ei, Elisa Eesti ei laiene Gruusiasse. Gruusia on tegelikult alles alguses omadega ja nad tahavad järele jõuda. Tänasel kohtumisel kohalike ettevõtjatega rääkisin ma neile, kuidas teatud vigu vältida ning neid mitte korrata. Siia reisile tulin pigem isiklikel põhjustel," märkis Seppänen Gruusias peale kohtumist kohalike ettevõtjatega.

"Siin äritegevuse alustamine poleks meil nii lihtne. Meil on vaja erinevaid litsentse, võrke ja sagedusi. See kõik võib võtta siin aega 7-8-9 aastat. Pigem on neile siia vaja kogemustega töötajaid, samuti vajavad nad erinevaid analüüse selle kohta, kuidas erinevad turud on käitunud," lisas Seppänen.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2008, 13:30
Otsi:

Ava täpsem otsing