Erki Kert: SEB tulemustes pole kindlasti midagi halvasti

07. veebruar 2008, 17:30

LHV Balti analüüsiosakonna juhi Erki Kerti
sõnul olid SEB Eesti Ühispanga tulemused ootuspärased.

„Finantsasutuste tulemused on majandusaktiivsusega väga tihedalt seotud. Arvata võib, et kasumi kasvu tipp on möödas. Ka laene ei anta enam nii palju. Seda on näha ka kinnisvaratehingute mahu vähenemisest,“ ütles Kert.

Tema sõnul on olukord täiesti ootuspärane. „Halvasti pole siin kindlasti midagi. Laenukahjumid on normi piires. Arvestades majandustsüklit ei tuleks neid üle tähtsustada. See, et laenukahjumid kasvavad, juhtub ilmselt kõikidega,“ märkis ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    07. February 2008, 17:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing