Loik: liiga palju on sombust ilma

Mariliis Pinn 07. veebruar 2008, 11:23

ASi Tallinna Lennujaam juhatuse esimees
Rein Loik ei osanud kohe kuidagi öelda, et tal midagi liiga palju oleks, kui
siis üleliia on sombust ilma.

„See on hea küsimus,“ vastas ta tänasele aripaev.ee päevaküsimusele "Mida on Teil liiga palju?". „Ei oska kohe öelda, et midagi liiga palju oleks. Midagi pole liiga palju, mõistust pole liiga palju. Lihtsam on öelda, mida on liiga vähe: aega, eriti lähedastele inimeste jaoks, oskusi võiks alati rohkem olla, teadmisi… Liiga palju on sombust ilma nagu täna. Ilusamad ilmad võiks olla, kas külmemad või soojemad, aga selgemad,“ lisas Loik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2008, 11:23
Otsi:

Ava täpsem otsing