Reede 2. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Koolidesse luurele

Signe Sillasoo 08. veebruar 2008, 00:00

Järgmisel nädalal alustab lahtiste uste nädalaga Audentese Ülikool, riburada pidi järgnevad õppimisvõimalusi tutvustavad üritused ka teistes kõrgkoolides.

"Rahvusvahelise ülikooli Audentes avatud uste ehk sõbranädal toimub tänavu 11.-15. veebruaril. Sel ajavahemikul on noortel võimalus osaleda avatud loengutes ning käia infotundides," selgitas kooli kommunikatsioonijuht Tuuli Härson. Sarnast programmi pakuvad ka teised kõrgkoolid.

Uuendusena läheb Audentese Ülikool sel aastal üle ka lävendipõhisele vastuvõtule. Tartu Ülikooli pressiesindaja Anneli Maaringu selgitusel pikendavad nemad aga näiteks nii bakalaureuseõppe sisseastumiseksamitele registreerumise kui ka avalduste esitamise tähtaegu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:20
Otsi:

Ava täpsem otsing