Jaanuaris tagasihoidlik müük

Jaana Pikalev 12. veebruar 2008, 00:00

Jaanuaris müüdud 509 tarbesõidukit tähistab seekord tagasihoidlikku tulemust.

Möödunud aasta algas kohe rekordiga, sest toona müüdi 540 tarbesõidukit, ning varem pole sellist numbrit statistikasse kirja pandud. Meenutagem, et 2006. aastaga võrreldes tähendas see 48protsendilist müügikasvu.

Tänavune jaanuari tulemus on umbes kuue protsendi võrra kehvem kui mullu. Enamasti on see peaaegu tava, et aasta alguse müügitabelisse ei oodata väga suuri numbreid ja üllatusi, mistõttu täheldatud majanduse võimalik jahtumine võib lähikuusid veel mõjutada ning sarnaselt sõiduautode järsu langusega võib ka edaspidi tarbesõidukeid mõne protsendi võrra vähem kaubaks minna.

Jaanuaris suuri muutusi turuosades ei olnud, endiselt on suurim osakaal müügis suurkaubikutel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing