CVO Group müüb rahvusvahelise tööportaali CV-Online´i

12. veebruar 2008, 18:32

CVO Group teatas, et on otsustanud alustada
üheksas riigis tegutseva internetipõhiste personaliteenuste pakkuja CV-Online´i
müügiprotsessi.

CV-Online´i müük ei puuduta CVO Groupi teisi ettevõtteid – traditsiooniliste värbamisteenuste pakkujat CVO Recruitmenti ning tööjõu renditeenuste pakkujat Simplikat. CVO Groupi nõukogu esimehe John Dembitzi sõnul on CV-Online´st saanud rohkem kui 10 aastaga väga edukas ettevõte Balti riikides ja mitmes Kesk-Euroopa riigis. „CV-Online on kasumlik ettevõte hea juhtide, pühendunud ja professionaalsete töötajate, tugevate brändide ning suurepäraste kasvuvõimalustega,“ ütles Dembitz. „Me usume, et CV-Online´i võib olla veelgi edukam koos tugeva strateegilise partneriga konsolideeruval ja tiheda konkurentsiga internetipõhiste personaliteenuste turul.“

Müügiprotsessi on kaasatud CV-Online´i tippjuhtkond, kes jätkab tööd ka pärast võimalikku müüki. CV-Online jätkab müügiprotsessi ajal oma tavapärast äritegevust.

CVO Groupi 22 miljoni euro suurusest 2007. aasta käibest moodustas CV-Online´i käive eelmisel aastal oli 5 miljonit eurot.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 10:39
Otsi:

Ava täpsem otsing