ESTEVE Terminal omandas Paldiski lõunasadamas tegutseva laopidaja

12. veebruar 2008, 19:22

ESTEVE Terminal AS omandas
investeerimisfirmalt United Partners Investments ja kolmelt kaasosanikult 100%
Paldiski lõunasadamas tegutseva laopidaja Norilde OÜ osadest.

Eile omandas ESTEVE Terminal AS investeerimisfirmalt United Partners Investments ja kolmelt kaasosanikult, eraisikutelt Jaan Orro ja Mart Kõpper ning OÜlt Autoultra, 100% Paldiski lõunasadamas tegutseva laopidaja Norilde OÜ osadest. Norilde OÜ pika-ajalises kasutuses on kaide vahetus tagalas 3,2 ha suurune laoplats, mida kasutatakse sõiduautode ladustamiseks, teatas ESTEVE Terminal.

Tehingu tulemusel suureneb ESTEVE Terminali kasutuses olevate Paldiski lõunasadamas asuvate laoplatside kogupindala 24 hektarini ning paraneb oluliselt võimekus operatiivselt teenindada laevadega saabuvaid suuri sõiduautokoguseid.

1997. aastal asutatud ESTEVE Terminal AS on Eesti suuremaid universaalseid stividorifirmasid, kes laadis ja lossis 2007. aastal kokku üle 2 miljoni tonni kaupu, sealhulgas üle 72 200 sõiduautot. ESTEVE Terminal ASi 2007. aasta müügitulu oli 132,2 miljonit krooni.

Arvates 2002. aastast kuulub ESTEVE Terminal AS Baltic Maritime Logistics Groupi kontserni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. February 2008, 19:15
Otsi:

Ava täpsem otsing