Tallinna ideepangast on tulnud lõhnaesitlus ja mobiilihiir

12. veebruar 2008, 14:27

Tallinna ettevõtlusameti initsiatiivil
loodud internetikeskkonnast Ideepank.ee on pärit lõhnaesitlused ja
mobiilihiir.

Tallinna linnavalitsus hindas ideepanga edukaks. „Huvitavamate näidetena, kes on Ideepangast abi saanud, võiks välja tuua Riina Tartu Lõhnastuudio OÜ, kes disainib erinevaid lõhnasid ja teeb lõhnaesitlusi, pelmeeni- ja sõõrikukohvik, mis on väga populaarne eriti noorte seas ja ka mobiilihiire mõte on Ideepangast alguse saanud,” märkis Abilinnapea Jaanus Mutli.

Linnavalitsuse teatel on Ideepank.ee abiks ettevõtlikule inimesele, kellel on vähe aega. Ideepank loob võimaluse leida lahendusi probleemidele või saada huvitavaid ettepanekuid uute toodete ja teenuste väljaarendamiseks.

Eelmisel aastal külastati Ideepanga kodulehekülge ligi 14 000 korral.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    12. February 2008, 13:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing