Tehnoloogiauudised

ÄP 14. veebruar 2008, 00:00

Barcelonas maailma mobiilside kongressil said vähesed valitud esmaspäeval näha Google'i Androidi tarkvara kasutavate telefonide prototüüpe. Cnet kirjutas, et tarkvaraga varustatud telefonid olid sarnased hetkel turul olevate madalama klassi nutifonidega.

F-Secure'i tugikeskus palub arvutikasutajatel pöörata tavapärasest enam tähelepanu e-postkasti saabunud õnnitlustele.

F-Secure'i edasimüügijuhi Raido Orumetsa sõnul ei tasu koheselt kõiki sõbrapäeva õnnitluskirju avada ega ka nendes sisalduvatele linkidele klikkida. Eelmistel aastatel olid sõbrapäeva paiku tõsised viirusepuhangud, mis näitab selgelt, et taolistel rahvusvahelistel sündmustel on küberkurjategijad eriti aktiivsed. Orumets soovitab alla laadida kõik uued viirusetõrje definitsioonid ning paigata Windowsi tarkvara.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing