Noorukid müüsid Viru keskuses alaealistele ecstasyt

21. veebruar 2008, 16:48

Värske Politseileht kirjutab, et kaks
noorukit müüsid Tallinnas Viru keskuses ja selle lähiümbruses alaealistele
ecstasyt. Narkodiileritelt võeti ära üle 700 mõnutableti.

Politseinikud pidasid 22aastase Ivani ja temaga koos narkootikume müünud 17aastase poisi kinni möödunud aasta 13. detsembril. Nende läbiotsimisel leiti üle 700 ecstasy-tableti. Narkokaupmeeste kohta saadi infot ühe Viru keskuse noortekamba tavapärase kontrollimise ajal.

Põhja prefektuuri narkokuritegude talituse vanemkomissar Kaido Kõplase sõnul jätkatakse kaubanduskeskuste ja nende lähiümbruse kontrollimist ka edaspidi. "Kaubanduskeskused on kujunenud noorte vaba aja veetmise kohaks ja paraku meelitavad sihitult hängivad noored sinna ka narkootikumide vahendajaid," märkis Kõplas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2008, 16:48
Otsi:

Ava täpsem otsing