Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Reformierakond nõuab selgitusi väidetavate K-bordellide kohta

21. veebruar 2008, 17:04

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna
fraktsioon esitab täna linnavalitsusele arupärimise väidetavate Keskerakonnaga
seotud bordellipidamiste kohta.

Kolmapäeval saates Pealtnägija viidati võimalusele, et mõned Keskerakonna ärimehed seisavad nii-öelda legaalsete kupeldamis-skeemide taga. Volikogu Reformierakonna fraktsiooni liikme Robert Kalmi sõnul peab linnavalitsus sellistesse süüdistustesse suhtuma täie tõsidusega, teatas erakond.

„Kui nii Eesti kui Soome ajakirjanikud on tõestanud, et keskpartei ärimeestele kuuluvates ööbimisasutustes tegeletakse prostitutsiooniga, siis ei tohi linnavalitsus selles küsimuses silmi kinni pigistada,” märkis Kalm.

„Oma erakonna sees peaks suutma asjade käigus selgusele jõuda ja seda ka avalikkusele selgitama. Absurdsena kõlavad väited stiilis „mina neid prostituute ei tunne, kes iga päev minu hostelis käivad”. Kuid õhku jääb küsimus, kas väidetav bordellipidamine käib Savisaare teadmisel?”

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2008, 17:21
Otsi:

Ava täpsem otsing