Saaremaal näeb suvel musta ooperit

Ülle Hallik 22. veebruar 2008, 00:00

Lisaks ameeriklaste "Porgy ja Bessi" viiele etendusele saab nädal aega kestvate ooperipäevade raames Vanemuise teatri esituses nautida Jacques Offenbachi ooperit "Hoffmanni lood". Koostöös Kuressaare Linnateatriga valmib lavastusprojekt "Patseba Saaremaal". Aino Kallase näidendi põhjal on soomlane Tauno Pylkkänen kirjutanud lühiooperi, Saaremaa ooperipäevadel mängitakse selle esimene osa draama- ja teine ooperiversioonis.

Ooperipäevade kavva mahub veel mitu kammer- ja koorikontserti, iga päev töötab Arensburgi hotellis ooperikohvik, kus toimuvad kohtumised ja autogrammitunnid esinejatega. Teatrietendusi mängitakse Kuressaare lossi hoovis, kuhu pannakse püsti ajutine ooperimaja.

Saaremaa ooperipäevade pileteid saab 9. märtsini lunastada Piletimaailma ja Piletipunkti müügikohtades soodushinnaga. Ooperipäevade kava ja hindadega saab tutvuda internetis aadressil www.concert.ee.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:52
Otsi:

Ava täpsem otsing