Kolmapäev 7. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kuriteos kahtlustatav Rahnu kaotas sponsorid

Mariliis Pinn 22. veebruar 2008, 07:33

Bordelliskandaali sattunud Kristjan Rahnu
kaotab viimasegi suursponsori, lisaks teatas olümpiakomitee, et ei arvesta enam
Rahnu kui Pekingi olümpia kandidaadiga, kirjutas Postimees.ee.

«Kristjanil peab juhtunule ikka väga hea selgitus olema, et me teda veel edasigi toetaksime,» ütles ehitusmaterjalide firma Aeroc juhatuse esimees Ivar Sikk. «Tõsi, siiani on meie sponsorleping Kristjaniga paberil kehtiv, kuid seoses uue informatsiooni ilmnemisega peame selles korrektiive tegema.»

Kolm aastat Eesti viimase aja parimat kümnevõistlejat toetanud Aeroc võttis Rahnu oma hoole alla lootuses, et mees esineb korralikult 2008. aasta Pekingi suveolümpial. Kuna sportlase viimane võistlus toimus 2007. aasta talvel, kaalus Aeroc Siku sõnul eelmisel sügisel tõsiselt, kas on mõtet toetamist jätkata.

«Kuid pärast kohtumist Kristjaniga otsustasime jätkata,» ütles Sikk. «Ta ütles, et vigastus on välja ravitud ja plaan on olümpiahooajal kõikidel välisvõistlustel osaleda ning Pekingis korralikult võistelda.»

Lühema kannatusega oli Rahnu teine pikaajaline suurtoetaja, kinnisvarafirma Uus Maa, kes loobus sportlasega sõlmitud koostööleppest juba 2007. aasta juunis. «Meid ei rahuldanud tema sportlikud tulemused ja see, kui aktiivne ta oli meiega seotud üritustel osalemisel,» ütles turundusjuht Tiina Šein. «Viimati toetasime teda rahaliselt 2006. aasta lõpus.»

Kuigi olümpiakomitee teatas, et ei arvesta enam Rahnu kui Pekingi olümpia kandidaadiga, jäi kergejõustikuliit äraootavale seisukohale.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2008, 08:13
Otsi:

Ava täpsem otsing