Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pipelife: avalikust sektorist on meile tuldud

Hille Tressum 22. veebruar 2008, 14:18

Ehitusmaterjalide tootmisega tegelev
Pipelife'i tegevdirektori Toomas Koobase sõnul on ettevõttese tuldud avalikust
sektorist, mitte mindud ettevõttest avaliku sektori.

aripaev.ee küsis Pipelife tegevjuhilt Toomas Koobaselt tänase päevaküsimuse, mis kõlas järgmiselt: "Miks te ei maksa avaliku sektori palka?" Koobase sõnul ei ole ettevõte kaotanud ühtegi töötajat avalikule sektorile, vaid viimasest on eelmisel aastal tulnud neile konkursi korras tööle uus finantsjuht.

"Olen üsna kindel, et ettevõttest ei ole ükski töötaja lahkunud avalikku sektorisse. Pigem vastupidi. Eelmisel aastal saime endale uue finantsjuhi, kes tuli meile konkursi korras avalikust sektorist. Kaitseväe peastaabist, kui täpsem olla," sõnas Koobas.

Tegevjuht aga ei poolda avaliku sektori kiiret palgakasvu.

"Olen isiklikult avaliku sektori agressiivse palgakasvu vastu. Seda võiks rakendada teatud valdkondades nagu näiteks lasteaiakasvatajatele, päästetöötajatele aga kindlasti mitte kõigile avaliku sektori ametnikele," sõnas Koobas.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2008, 14:18
Otsi:

Ava täpsem otsing