Citigroupi kauplejad said 15 korda üle 100 miljonilise päevakahjumi

26. veebruar 2008, 10:33

Citigroupi kauplejad said möödunud aastal
15-l korral üle 100 miljoni dollari kahjumi päevas, kirjutab The Wall Street
Journal.

Investeerimispank teatas katastroofilistest päevadest reedel esitatud aastaaruandes, aga ei täpsusta kahjumite saamise detaile, mis tähendab, et suurpanga probleemid ei pruugi piirduda ainult 20 miljardi dollari mahakandmisega, kirjutab majandusleht mõjukas rubriigis „Kuuldused Tänavalt” (Heard on The Street).

„Ah sa raisk!,” lausus ajalehele investeerimisfirma CreditSights analüütik David Hendler kahjumite kohta. Citigroupi aktsia hind langes eile New Yorgi börsil 1,51 protsenti 24,74 dollarini olles üks väheseid langevaid aktsiaid suurte investeerimispankade hulgas.

Lisaks kauplemiskahjumitele tegi investoreid murelikuks enam kui 200 lehekülje paksuses (pluss lisad) õnnetu retoorika 2008. aasta väljavaadete kohta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2008, 10:05
Otsi:

Ava täpsem otsing