Keskaegselt ilus seebiooper

Christel Karits 29. veebruar 2008, 00:00

Õdede Anne ja Mary Boleyn'i osades näeb Hollywoodi kauneimaid tähti Natalie Portmani ja Scarlett Johanssoni, kuningas Henry VII mängib filmist "Trooja" tuntud Eric Bana.

Anne ja Mary olid armastavad õed, kellest said leppimatud rivaalid. Tüdrukute omavahelised suhted rikkus nende onu ambitsioonikas salaplaan teha ühest neist kuningas Henry VIII armuke ja järgmine abikaasa, kes suudaks anda valitsejale kauaoodatud meessoost järeltulija.

Jättes maha lihtsa elu maal, sattuvad tüdrukud keset õukonna põnevaid, ent ohtlikke intriige, kus suurem eksisamm võib tähendada sattumist otse tapalavale. Algselt oli nende eesmärgiks aidata oma suguvõsa, kuid nüüd on ainsaks sihiks võita kuninga süda.

Siiralt Henrysse kiindunud Mary sünnitab talle abieluvälise lapse, kuid Ann ei lepi kaotusega ning liigub vahendeid valimata oma eesmärgi poole. Sihiks on ülim auhind - Ann ei peatu enne, kui on saanud Inglismaa kuningannaks.

Nii nagu õeksed võitlevad kuninga armastuse pärast - üks kannustatud auahnusest ja teine tõelisest armastusest - nii kistakse lõhed ka kuningriiki.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:52
Otsi:

Ava täpsem otsing