Üks küsimus

Triin Sõrm 03. märts 2008, 00:00

Peamised kriteeriumid ruutmeetri hinna kujunemisel on üüritava pinna suurus, st mida väiksem pind, seda kallim on ruutmeetri hind, ning asukoht - kõrgemate korruste paremad vaated kindlasti tõstavad üürihinda. Samas võetakse arvesse ka üüritava pinna otstarvet. Kaubanduspindade ruutmeetri hind on valdavalt kõrgem kui büroopindadel.

Üürniku taustast ja tegevusalast üldjuhul üüri hind ei sõltu, ent olenevalt olukorrast on see läbirääkimiste küsimus. Kui majaomanik soovib ärihoonesse maailmakuulsa nimega üürnikku, siis võivad hind ja tingimused olla läbiräägitavad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing