Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Saagim peab ennast Eesti brändiks

04. märts 2008, 11:00

Päevaküsimusele - mis on Eesti bränd?
vastas bravuuritar ning verivärske Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, et tema
ongi Eesti bränd.

President Meri mõtles oma kuulsa üleskutsega otsida Eesti Nokiat, kui toodet või kaubamärki. Äripäeva analüütik Tõnis Oja kirjutas hiljuti oma arvamusloos, et Meri mõte võis olla otsida Eesti ideed, mis oleks maailmas sama kuulus kui soomlaste Nokia.

"Peale Volkswageni põrnika ei tea mina ühtegi riigi poolt ellu kutsutud tuntud toodet, kaubamärki ega ettevõtet. Maailma tuntuimad ja elujõuliseimad ettevõtted on tekkinud ikka tänu ideele ning selle idee fanaatilisele ja järjekindlale elluviimisele," kirjutas Oja

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. March 2008, 10:58
Otsi:

Ava täpsem otsing