Teder: oodati kiiret kinnisvara odavnemist

04. märts 2008, 09:00

Tänases intervjuus Kinnisvarateatmikule
ütleb ERI Kinnisvara Põhja-Eesti tegevjuht Andres Teder, et ei osanud
sellist tehingute arvu vähenemist, nagu oli 2007. aastal, ette näha ega karta:
"Pigem arvati, et toimub kiire hindade langus."

Tüüpelamute korterite turg on alati kõige esimesena reageerinud turu muutustele, eriti just hinnalanguste osas. Parimaks indikaatoriks on Tederi sõnul senini olnud Lasnamäe 3-toalised korterid. "Tuletaks siinkohal ajaloost meelde 2002. aastat, kus aasta algul hinnad langesid ca 10% ja esimesena reageerisid ka just nimetatud korterid. Paraku kasvas 2002. aasta lõpuks laenupakkumine ning laenuintressid langesid peaaegu poole võrra. Ja kasv jätkus kuni 2006. aastani."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. March 2008, 12:25
Otsi:

Ava täpsem otsing