Tehnikaseadmed koguvad kodudes tolmu

04. märts 2008, 14:22

Veerandis Eesti kodudes on vaid üks
inimene, kes saab hakkama koduste meelelahutusseadmete kasutamisega, selgus
Logitechi tellitud uuringust.

Kokku arvestuslikult 600 000 Eesti majapidamises on igaühes keskmiselt 21 060 krooni väärtuses tehnoloogilisi seadmeid nagu telerid, muusikakeskused, kõlarid, video-ja DVD-mängijad, digitaalsed salvestajad, satelliitboksid. Seejuures on 24 protsendis Eesti majapidamistes vaid üks inimene, kes oskab kõiki neid elektroonilisi seadmeid ka juhtida. See tähendab, et enamik majapidamisi on kodustele meelelahutusseadmetele kulutanud tuhandeid kroone, kuid samas ei oska enamik nende majapidamiste liikmetest DVD-mängija abil filme vaadata või telesaadet salvestada.

Uuringufirma Lightspeed Research tehtud uuringu järgi on probleemi allikaks koduste tehnoloogiaseadmete keerukus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. March 2008, 14:40
Otsi:

Ava täpsem otsing