Leito: olen Hansu puhver

Hille Tressum 05. märts 2008, 15:37

Ekspress Grupi juhatuse esimees Priit Leito
ütles eilsel Äripäeva finantsjuhtimise konverentsil Finantsjuhi 101 nägu, et on
see nn puhver, kes meediaärimees Hans H. Luige ideedest parimad välja nopib ja
käiku laseb.

Leito rääkis, et Luigega on äärmiselt huvitav koos töötada, kuna tegemist on väga loomingulise ja hea ärivaistuga inimesega.

Konverentsil küsiti Leitolt otse, et mis tunne on juhtida ettevõtet, mille suuraktsionäriks on Hans. H Luik. Leito vastus kõlas: "Ma polnud varem näinud head ajakirjanikku ja ärimeest ühes kehastuses."

"Tavaliselt on ajakirjanduse inimesed rohkem vaimu- kui äriinimesed. Hans on aga suutnud need kaks omadust ühendada. Hansu näol on tegemist väga emotsionaalse inimesega, kellel tekib palju häid ideid, mida tuleks kiirest-kiiresti ellu viia. Siinkohal peangi mina olema see nn puhver, kes Hansu ideedest parimad välja nopib ja käiku laseb," rääkis ta.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2008, 16:05
Otsi:

Ava täpsem otsing