Tallinna Sadam maksab igalt võlakirjalt 400 krooni

Annika Matson 05. märts 2008, 14:54

AS Tallinna Sadam maksab Tallinna börsil
noteeritud võlakirjadelt 17. märtsil intressi 401,49 krooni (25,66 eurot)
iga võlakirja kohta.

Intressid tasutakse isikutele, kes on Eesti väärtpaberite Keskregistri (EVK) andmete kohaselt võlakirjade omanikeks intressimaksepäeval, s.o 17. märtsil kell 09:00, teatas firma.

Võlakirjade intressimääraks on 6-kuu Euribor pluss 0,32% aastas. 6-kuu Euribor fikseeritakse kaks pangapäeva enne iga algavat intressiperioodi. 17. märtsil lõppeva intressiperioodi 6-kuu Euribor fikseeriti 13. septembril 2007 ning see oli 4,755%, intressimääraks on seega 5,075%.

Kõik emitendi poolt seoses võlakirjadega tehtavad maksed tehakse eurodes. Investor esitab euro konto rekvisiidid makseagendile ASile SEB Eesti Ühispank (e-mailil ylar.kiisla@seb.ee) vähemalt kolm pangapäeva enne vastava maksetähtaja saabumist. Juhul, kui investor ei esita makseagendile tähtaegselt euro konto rekvisiite, kannab makseagent maksmisele kuuluva summa ekvivalendi Eesti kroonides maksetähtpäeval kehtiva Eesti Panga kursi alusel investori EVKs avatud väärtpaberikontoga seotud Eesti krooni kontole.

Õigusaktidega sätestatud juhtudel peetakse intressimaksetelt kinni tulumaks.

Kuidas teenida raha rämpsvõlakirjaga?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2008, 14:53
Otsi:

Ava täpsem otsing