Väike annus rämpsvõlakirju ei riku portfelli

Aili Sandre 05. märts 2008, 11:21

Ütlemisi tänastest, 5. märtsi
ajalehtedest

"Harva rämpstoitu süües ei keera tervist tuksi. Samuti ei tohiks väike annus rämpsvõlakirju portfelli ära rikkuda, küll aga võib asjaolude kokkusattumisel tootlust tõsta ja kõikuvust vähendada," Äripäeva analüütik Romet Kreek

"Pakun, et kõigepealt töökad ja riigi tuleviku suhtes optimistlikud inimesed, siis puutumatu loodus, meie metsad ning kolmandaks e-teenujste laialdane levik, näiteks ID-kaart, elektrooniline äriregister ja e-maksuamet," Tallink Hotelsi juht Aivar Sõerd, vastates küsimusele, mis on Eesti bränd, Äripäev

"Selleks on Eesti inimene. Eesti inimese olek ja suhtumine on nii eriline. Eesti inimene naeratab müstiliselt, kui küsitakse tema rahvustoidu kohta, ning kasutab sõnu "noh" ja "kurat" isegi siis, kui räägib võõrkeeles," reklaamiagentuuri Tank juht Joel Volkov, vastates samale küsimusele, Äripäev

"150 miljonit on alati parem kui null krooni," Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tegevdirektor Donald Visnapuu, Äripäev

"Arvud räägivad selget keelt, et pärast aprillisündmusi hakkas väliskülaliste arv vähikäiku tegema," Tallinna haridus- ja kultuurikomisjoni esimees Tarmo Lausing, Äripäev

"Poolas on rakendatud mudelit, kus väljalasketasud küünivad keskmiselt 5 protsendini agendivõrgu ülalhoidmiseks," Hansa Investeerimisfondide juht Robert Kitt põhjendab meie praegusi fonditasusid, mida rahandusministeerium on nüüd otsustanud siiski kärpida, Äripäev

"Näha on, et inimene suundub internetti ning kuhu suundub inimene, suundub ka reklaam," Ekspress Grupi juhatuse esimees Priit Leito, Äripäev

"Siin ühe kauplusega ketti ei löö," ASi Rautakesko juhatuse esimees Alo Ivask uue suure konkurendi- Bauhausi- tulekust Eestisse ja plaanist haarata liidrikoht, Äripäev

"Näiteks klassifitseeruvad rämpsvõlakirjadeks ka Türgi, Ukraina ja Brasiilia riigivõlakirjad," Robert Kiti sõnul on termin "rämpsvõlakiri" emotsionaalne ja sageli on selle kasutamine ka põhjendamatu, Äripäev

"Ehitatakse mingite piltide järgi ja siis üks Ivan kombineerib sõlmi ehituse käigus nn omast kogemusest ning tulemus on õudne," ehitusekspert Eduard Sepp, Äripäev

"Kunagi jõuame ehk selleni, et Euroopas ei kogu tuntust meie kalkunikitkujad, vaid insenerid," ASi Ilmarine juht Karel Saar, Äripäev

"Kui paneme ahju puuhalu või süütame lambi - siis istume ju ikka ajaloo otsas," teadustoimetaja Tiit Kändler, Eesti Päevaleht

"Eesti põllumeeste jaoks on igatahes saabunud päramine aeg tuua hangud küünist ära ja sõita oma ministrit Brüsselisse aktiivselt kaitsma," poliitikatoimetaja Raimo Poom; Eesti taotleb piimakvootide kaotamist ja vähemaid toetusi vajava süsteemi loomist, Eesti Päevaleht

"Firma stressi tajuv klient muutub vastuvõtlikuks konkurendi pakkumisele," KPMG Balticsi siseaudititeenuste juht Triin Tiidemann, EPL Ärileht

"Riigikogu liikme palk peab olema arvestataval tasemel, sest vastsel juhul võime päris rappa minna," riigikogu spiiker Ene Ergma, Postimees

"Minu ametiajal ei tulnud üldse kõne alla, et kadagi varjata, puhtaks pesta ja ametisse jätta," endine potsei peadirektor Robert Antropov, Postimees

"Sportlastest inimkilp on sama amoraalne kui lapstööjõu kasutamine, inimkaubandus või relvade müük kriisikolletesse," Eesti Olümpiakomitee asepresident Jüri Tamm olümpiamängude boikoteerimise kohta, Postimees

"Pahameele põhjustajaks ei ole niivõrd riigikogu liikmete palga suurus, kuivõrd majandusstatistilise näitaja korrutamine neljaga. Riigikogu liige ei tee keskmisest neli korda tähtsamat tööd," riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Eiki Nestor, pooldab palkade muutmist, Postimees

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2008, 11:20
Otsi:

Ava täpsem otsing