Siiri Oviir: Brüsselis on lilled odavamad kui Eestis

08. märts 2008, 14:10

"Muude hindadega nii ei ole, aga
lillehinnad on Brüsselis keskmiselt madalamad kui Eestis," tunnistab
europarlamendi saadik Siiri Oviir SL Õhtulehele.

"Ja mõnes poes on nad eriti odavad. Hiljuti ostsin 50 tulpi 15 euro eest. See oli niisugune pakk! Kujutate ette – kodus vaasis on 50 tulpi! Ma ei tea, mis pood see oli... oli vanalinnas, korralik pood, aga niisugune see hind oli! Parlamendimajas saab 15 euro eest 10 tulpi."

Sander Kilk, Marga roosikasvatuse juhataja: "Eestis müüakse paljuski Eestis kasvatatud roose. Hollandist tuleb ka roose, aga muid lilli ikka rohkem. Arvatakse, et importroosid on kvaliteetsemad, kuid minu arust on eestimaine lill ikka kvaliteetsem: värskem, korralikum. Meie müüme kohapeal lilli hinnaga 7–20 krooni, oleneb varre pikkusest. Hulgimüükidele müüme väheke soodsamalt."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. May 2008, 18:15
Otsi:

Ava täpsem otsing