Andrus Hiiepuu: Elisas suhtutakse lastega kojujäämisse väga tolerantselt

Agnes Ojala 10. märts 2008, 13:50

Elisa Eesti juht Andrus Hiiepuu hinnangul
ei ole Elisas väikelapsega koju jäävad vanemad probleem.

„Ei tea, et see oleks probleem,“ vastas Hiiepuu aripaev.ee tänasele päevaküsimusele „Kas Teil on olnud probleeme lapsega kodus olevale vanemale töökoha säilitamisega?“. „Arvan, et Elisas suhtutakse sellesse väga tolerantselt ja paindlikult.“

Hiiepuu sõnul on ettevõttes praegu lapsehoolduspuhkusel 11% töötajatest, neist üks meesterahvas.

„Kojujääja ametikohale võtame alati tööle asendaja, mis tagab ametikoha säilimise. Tuleb ette ka seda, et kodusolija tööle naasmisel on parasjagu ettevõttes vabanenud mõni teine ametikoht, mida saame pakkuda ning tagasitulija jätkab sootuks uuel ametikohal,“ selgitas Hiiepuu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. March 2008, 13:41
Otsi:

Ava täpsem otsing