FOTOD: SsangYong maasturid maastikul

13. märts 2008, 13:34

Eilsele pidulikule SsangYong müügisalongi
avamisele järgnes Männiku karjääris lõbus maasturikoolitussõit.

Trotsides pisukest vihma, pori ja pehmet liiva lubati autoajakirjanikke Männiku karjääri kõiki SsangYong 4x4 maastureid raputama. Raputama sõna otseses mõttes, sest keegi oma sõidumaneeri tagasi ei hoidnud ning mehises vaidluses pehme ja jäiga vedrustuse üle ei jõutudki esindajate ja ajakirjanike vahel ühtsele otsusele.

Küll aga tekitas aegsasti kõneainet uute mudelite välimus. Mehiselt kõlas justkui ühest suust, et SsangYong Actyon on omamoodi ilmetu ning kõlbmatu välimusega. Enda naiseliku pilguga olen ise siinjuures leebemal arvamusel. Ent nii palju kui on hindajaid on ka erinevaid hinnanguid. Pole viga. Linnamaastur Actyon on küll kurjade silmadega ent oma voolujoonelisusega rohkem kohmaka sõiduauto nägu.

Tegijatel juhtub ka mõndagi ning Männiku karjääri pehmesse liiva jäid kordamööda kinni kõik maasturid. Mõtlete, et nüüd vibutan näpuga reklaamis lubatud heale maastikuläbivusele? Tegelikult mitte, sest auto ei andnud lihtsalt selle roolis olevale juhile andeks, kui too otsustas jala gaasipedaalilt liiga vara ära võtta või käikudega arutult edasi-tagasi rassida. Seetõttu ei tohigi süüdlasliku pilguga vaid SsangYong`i peale vaadata, vaid mõista oma sõiduoskuseid maastikul, mida püüdsime kõikide autoajakirjanikega lihvida.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2008, 11:52
Otsi:

Ava täpsem otsing