Valitsus jättis keskkonnaministeeriumi Marcel Vichmanniga hätta?

Hille Tressum 13. märts 2008, 11:11

Valitsus ei nõustunud
keskkonnaministeeriumile eraldama kohtuvaidluste kulude katteks üle 36
miljoni krooni, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Täna toimunud valitsuse istungil ei nõustunud valitsus keskkonnaministeeriumile eraldama Rävala pst 8 kinnistu müügiga seotud kohtuvaidlustega kaasnenud kulude katteks 36 239 437 krooni, põhjendades oma otsust sellega, et tegemist on veel poolelioleva kohtuprotsessiga.

Keskkonnaministeerium peab Harju maakohtu otsusega ärimees Marcel Vichmannile kuuluvale OÜ-le RealWAY tagasi maksma 31,5 miljonit krooni, mille ettevõte maksis Rävala pst 8 maja oksjonil osalemiseks. Ettevõte jäi lõpuks hoonest ilma. Lisaks peab keskkonnaministeerium RealWAYle maksma intresse raha kinnihoidmise eest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. March 2008, 11:11
Otsi:

Ava täpsem otsing