Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Otsalt: ma ei hoidnud puhkusele minnes millegi eest kõrvale

19. märts 2008, 10:21

Ameerikast naasnud Lõuna politseiprefekt
Aivar Otsalt ütles, et abipolitseinikule otsasõidu pärast avalikkuse terava
kriitika alla sattumine polnud puhkusele mineku põhjuseks.

„Tegemist oli minu korralise puhkusega ja politseiamet oli minu puhkusegraafiku kinnitanud juba aasta alguses, ma ei hoidnud puhkusele minnes kellegi ega millegi eest kõrvale,“ ütles Otsalt Postimehele.

Ta lisas, et pealegi otsustas politseiamet kohe pärast avarii asjaolude selgumist selle juhtumi menetluse endale võtta. "Mis olnuks minu kui prefekti roll ja pealegi polnud see teema puhkusele suundudes veel nii terav."

„Ma arvan, et minule kui prefektile omistatakse liialt suurt tähtsust ning politseiprefekt pole valitav ametikoht, minu personaalküsimus on puhtalt peadirektori otsustada,“ kommenteeris Otsalt võimalikku ametist lahkumist.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. March 2008, 09:03
Otsi:

Ava täpsem otsing