Silver Meikar: 7miljardiline kahju ei heiduta

26. märts 2008, 13:20

Reformierakonna fraktsiooni liige Silver
Meikar ütles aripaev.ee-le, et 7miljardiline kahju, mis tuli pronksiöö sündmuste
ning Venemaa sanktsioonide tõttu, ei heiduta Eestit.

"Ärimehed peavad Venemaaga seotud riske arvesse võtma," ütles Meikar. Ta lisas, et Venemaa on karistanud ka oma häid sõpru, Valgevenet ning Ukrainat erinevate sanktsioonidega. Seetõttu ei tohiks Eesti lasta ennast heidutada neist sanktsioonidest. Meikar lisas, et pronkssõduri teisaldamine oli igal juhul sisepoliitiline otsus ning Venemaal pole selles osas mingit õigust.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusanalüüsi talituse ekspert Mario Lambing on kokku arvanud pronksiöö sündmuste rahalise kahju, mis tuli transiidi kokkukuivamisest. Kokku tähendas see kuni 6,8 miljardi kroonist kaotust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. March 2008, 16:05
Otsi:

Ava täpsem otsing