Tallinn kutsub bordelliäri kahtlustega Siku Linnahalli nõukogust tagasi

01. aprill 2008, 15:49

Tallinna linnavalitsuse homse korraldusega
kutsutakse Tallinna Linnahalli aktsiaseltsi nõukogust tagasi keskerakondlased
Kaido Padar ja bordelliäri kahtlustega Richard Sikk.

Keskerakondlasest ettevõtja ning Tallinna volikogu eelmise koosseisu Richard Sikk tõusis meedia kõrgendatud huviorbiiti jaanuaris, kui Äripäev kirjutas kahtlustest, et Sikule kuuluvas motellis ning tema osalusega ööklubis Klubi 8 aadressil Ristiku põik 8 aetakse bordelliäri.

Pärast samateemalist "Pealtnägija" saadet esitas Keskerakonna aukohtu esimees Ain Seppik küsimused Politseiameti peadirektorile Raivo Aegile ja riigi peaprokurörile Norman Aasale seoses keskerakondlaste Eldur Hundi ja Richard Siku kohta saates esitatud kahtlustuste kohta ning soovis teada, kas Hunt ja Sikk on kahtlustatavad või süüdistatavad ja kas õiguskaitseorganitel on muid andmeid nimetatute õigusvastase tegevuse kohta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. April 2008, 16:56
Otsi:

Ava täpsem otsing