Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Schlössle üllatab sünnipäevapakkumistega
7.-13. aprillini pakutakse restoranis Stenhus 1998. aasta avahooaja menüü parimaid roogasid. Peakokk Tõnis Siigur (pildil) on menüüsse koondanud kümne aasta taguse menüü hitid ja sünnipäevanädala vältel on see kõik pakkumises ka aastatetaguse hinnaga.
Schlössle hotell avati esimese viietärni majutusasutusena Eestis. Tänaseks on Schlössle ainsa Eesti hotellina ülemaailmse luksushotelle ühendava organisatsiooni The Leading Hotels of the World liige ja rahvusvahelise reisimaailma spetsialistide ühenduse Virtuoso partnerhotellide nimistus.
Hotelli on kolmel korral pärjatud võitjaks mainekal World Travel Awards auhinnagalal Eesti parima hotelli kategoorias. Möödunud aastal lisandus senistele tunnustustele ka Eesti parima sviidi tiitel.