Carmen Kassi laenukontor vihjab SMS-laenude makseprobleemidele

04. aprill 2008, 09:47

Carmen Kassi väikelaenukontor Creditmarket
kasutab reklaamsõnumit, millest võib välja lugeda vihjeid väike- ja SMS-laenude
turu nutuse maksepraktika kohta.

Firma kodulehekülg kuulutab: "Nüüd on laenu pikendamine sinule soodsam kui teistelt selle võtmine."

Teade näib kinnitavat tõsiasja, et inimesed võtavad uue laenu, et vana tagasi maksta ja nüüd on see lühinägelik praktika niivõrd levinud, et laenukontor peab ütlema: kui sa ei jaksa laenu tagasi maksta, siis ära võta teisest firmast uut laenu peale, vaid pikenda vana laenu tähtaega, kirjutas Eesti Ekspressi ajakirjanik Toivo Tänavsuu oma blogis.

Creditmarket juhi Kari Kadaku kinnituselt on nende küsitav laenutähtaja pikendamise tasu väiksem kui teistest firmadest uue laenu võtmise kulud. Seega ei konkureeri firmad väikelaenuturul enam mitte ainult soodsama intressi ja paindlikumate maksetingimuste üle, vaid ka selle üle, kes pakub paremat kokkulepet, kui klient jätab tähtajaks laenu tagastamata.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. June 2008, 16:15
Otsi:

Ava täpsem otsing