Merko Ehitus: Riia linnaametniku vahistamisel pole Merkoga seost

04. aprill 2008, 14:48

Merko Ehitus lükkab kategooriliselt ümber
Äripäeva uudise, mille kohaselt on Lätis enam kui kuu aega tagasi toimunud Riia
linnavalitsuse ametniku vahistamine kuidagi seotud Merko Ehitusega.

Merko Ehituse juhatuse liikme Alar Laguse sõnul on tegemist juhtumiga, mille asjaosaline on ajakirjanduses ilmunud materjalide põhjal üks teine ehitusfirma ning millel puuduvad igasugused seosed Merko Ehituse kontserni ettevõtetega.

„Viimastel päevadel Lätis ilmunud Merko Ehitust ründavad artiklid on seotud faktiga, et Merko Ehitus ja SIA Merks esitasid suure tõenäosusega odavaimad pakkumised Läti Rahvusraamatukogu hankele, millelt üritati ettevõtete ühispakkumist kõrvale tõrjuda. Tegemist on selgelt suunitletud laimukampaaniaga, mille eesmärgiks on kahjustada Merko Ehituse ja SIA Merks mainet Läti Rahvusraamatukogu hankega seoses. Palume kõigil ajakirjandusväljaannetel suhtuda ettevaatlikult Lätist tulevatesse lumelaudurite – ja muude klubide poolt edastatud kirjadesse. Merko Ehituse ja SIA Merks ühispakkumine on sadu miljoneid kroone soodsam kui konkurentidel ja on päris selge, et meie osalemine selles protsessi tekitab konkurentides arutut pinget,” sõnas Lagus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. April 2008, 14:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing