Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rebane: ehituskvaliteet sõltub tellija nõudlikkusest

04. aprill 2008, 14:11

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu
tegevjuht Enno Rebane ütles online-intervjuus, et ehituskvaliteet
sõltub tellija nõudlikkusest, kuid tähelepanelik tasuks olla ka vähetuntud
importijate suhtes.

„Nii ehituse kui ka ehitusmaterjalide kvaliteet sõltub paljus tellija nõudlikkusest. Kui kohalikud ehitusmaterjalide tootjad on üldjuhul hästi teada ning kogu aeg avalikkuse silme all, siis paraku importmaterjalide hulgas võib leida ka juhuslikult siia turule jõudnud materjale, mille kvaliteet ei pruugi sobida siia ning hiljem on ka selle materjali maaletooja kadunud ehk aru pole kusagilt pärida. Paneksin südamele tellijapoolset rõhumist kvaliteedile,“ kommenteeris Rebane.

„Viimastel aastatel on ehitusturule sattunud päris palju juhuslikke inimesi ja ehitusbuum on ka mõjutanud ehituskvaliteeti. Praegune olukord võimaldab ehituskvaliteedile suuremat tähelepanu pöörata, nii ehituses kui ehitusmaterjalitööstuses,“ lisas ta.

Loe täispikka intervjuud siit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. April 2008, 14:24
Otsi:

Ava täpsem otsing