Kes on järgmine?

ÄP 07. aprill 2008, 00:00

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder (IRL) maksis endale endale eelmisel aastal lisatasu ligi 92 000 krooni ehk tavalise inimese aastapalga ulatuses. Aga vallandas veebruaris alluva - taimetoodangu inspektsiooni peadirektori Mart Mäekeri, kes ülema eeskujul endale sedasama lubas, kuigi väiksemas ulatuses. Ministri esimene valik oli topeltmoraal. Teine valik oli parem - minister maksis oma lisatasu tagasi, kuigi ta jõudis selleni n-ö ringiga. Pärast seda, kui meedia oli info temast endast avalikustanud. Avalikkust lepitaks aga alles see, kui Seedri tegu leiaks järgijaid. Neid peaks olema päris palju.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing