Leppiko: MTV3 ja Nelonen ei pea Eesti turgu oma sihtturuks

10. aprill 2008, 09:30

Viasat Eesti tegevjuht Krista Leppiko
kommenteeris Eestis Soome kanalite näitamise lõpetamist, et MTV3 ja Nelonen ei
pea Eesti turgu oma sihtturuks.

„MTV3 ja Neloneni puhul on tegemist kanalite endi otsusega, mis seotud õiguste taotlemisega – kui kanal ei pea Eesti turgu oma sihtturuks, ei ole neil huvi tasuda filmide, spordi- ja muude sisseostetud saadete õiguste eest Eesti territooriumil,“ rääkis Leppiko Eesti Ekspressile.

„Kui nad ei ole neid õigusi ostnud, aga nende programmi siiski territooriumil edastatakse, on kanalil risk, et õiguste omanik teeb neile ettekirjutuse, mis võib kuni kohtuni areneda. Kui kanal on otsustanud seda riski vältida ja keelanud programmi edastamise, ei saa meie kahjuks midagi teha,“ lisas ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. April 2008, 09:27
Otsi:

Ava täpsem otsing