Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti Arengufond jõuab investeeringuteni

11. aprill 2008, 15:10

Eelmisel aastal startinud Eesti Arengufond
jõuab sel kevadel esimeste reaalsete investeeringuteni, soetades osalused kolmes
äriprojektis, millest kaks on uhiuued ning üks "uuele tasemele viidav vana".

Firmade nimed ja projektide sisu teeb Arengufond ilmselt avalikuks lähiajal. Fondi tegevjuhi Ott Pärna sõnul on alates septembrist, kui meeskond mehitatud sai, läbi vaadatud umbes 70 erinevas arengujärgus potentsiaalset projekti, kirjutas Eesti Ekspressi ajakirjanik Toivo Tänavsuu oma blogis.

Arenguseire tegevussuunal jõudis fond aasta alguses ühele poole Eesti majanduse konkurentsiväljavaateid käsitleva uuringuga, milles järeldati, et tänase majandusstruktuuriga ei jõua Eesti arenenud Euroopale järele.

Järgnevalt tahetakse uurida töötleva tööstuse restruktureerimise võimalusi, teadmispõhiste ja ekspordipotentsiaaliga teenuste olukorda ning IT valdkonna senisest mõjusama kasutamise võimalusi majandusliku edu ja kodaniku heaolu saavutamisel.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. April 2008, 13:24
Otsi:

Ava täpsem otsing