Täpsustus

ÄP 14. aprill 2008, 00:00

2007. aasta 19. detsembri Äripäeva esiküljel ilmunud viide "Seppikud said Tallinnalt kasiinoloa" ja lehekülgedel 6-7 ilmunud fotoallkiri olid eksitavad. Esikülje viites oli kirjutatud, et Tallinna keskerakondlik linnavalitsus andis loa avada Lasnamäel kasiino, mis kuulub riigikogu liikme Ain Seppiku poegade Siim ja Sulev Seppiku firmale. Tegelikult andis Tallinna keskerakondlik linnavõim loa avada Siim ja Sulev Seppiku firmale kuuluval Lasnamäe turul kasiino. Seppikute firmale kuuluvas ärikeskuses asus kasiinooperaatorina tegutsema Grand Prix. Nimetatud kasiino omanikud ei ole Siim ja Sulev Seppik. Nende firma Hexanor taotles ainult kasutusluba ruumidele, kus asub nimetatud kasiino.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:28
Otsi:

Ava täpsem otsing