Rüütman: Ekspressi väited on ülepaisutatud

17. aprill 2008, 11:11

Ettevõtja Toomas Rüütmann kinnitas, et
vastupidiselt Eesti Ekspressi artiklis väidetule on tal plaanis Virumaa
suurim kaubanduskeskus valmis ehitada ja ta on veendunud, et
finantsküsimused ei saa selles osas takistuseks.

„Antud artikkel sisaldab faktivigu ja selles esitatud väited on ülepaisutatud. Kirjutise ajendiks on ilmselt Põhjakeskusega seotud finantsküsimuste ümber toimuvad läbirääkimised," kommenteeris Toomas Rüütmanni Eesti Ekspressis täna ilmunud artiklit.

"Minu 20aastase tegevusaja jooksul Eesti äris on olnud heaks tavaks äritehinguid läbi rääkida nõupidamistelaua taga, aga mitte meedia vahedusel. Meil on Kobe Investmentsiga kokkulepe jääda ka antud juhul selle põhimõtte juurde. Meie eesmärk oli ja on Virumaa suurim kaubanduskeskus valmis ehitada ja olen veendunud, et finantsküsimused ei saa selles osas takistuseks,” ütles Rüütman meili teel saadetud avalduses.

Tänane Ekpress kirjutas, et Toomas Rüütmann lootis Peugeot’ autoäri ostes selle kiiresti kolmandiku võrra kallimalt edasi müüa, kuid tehing ebaõnnestus ja ärimehel tekkisid raskused suure kaubanduskeskuse ehitamisel. Nüüd on Rüütmann ka kaubanduskeskusest ilma ning tema võlausaldajad tõsiselt närvis.

Kolmapäeval vahetult pärast selle loo trükkisaatmist toimus SEB Panga eestvedamisel autoärimees Toomas shy;Rüütmanni võlausaldajate kriisikoosolek. Oluline osa tema firma TR Majad võlakirjade tagatisvarast müüdi märtsis investorite teadmata vaikselt maha ning väärtpaberid muutusid sisuliselt rämpsuks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2008, 13:31
Otsi:

Ava täpsem otsing