Vähi: Ansipi valeotsused põhjustavad paljudele kannatusi

17. aprill 2008, 09:34

Silmet Grupi nõukogu esimees Tiit Vähi
leiab, et Eesti majanduse kõige tõsisem probleem on see, et meie peaminister ei
ole võimeline arutama ega kuulama.

"Kõige tõsisem probleem on see, et meie peaminister ei ole võimeline arutama ega kuulama. Kuni see nii on, ei näe ma Eesti majandusele küll mingeid positiivseid muudatusi. Pigem võtame sambaid maha ja paneme sambaid üles ning majandus ei ole üldse tähtis," ütles Vähi Postimehele.

"Andrus Ansip probleeme ei lahenda, tema näeb müüte ja tema arvates on majanduslanguses süüdi rahvusvaheline imperialism ja neli aastaaega. Ansipi valeotsused põhjustavad paljudele inimestele kannatusi, Eesti kapital saab nullitud, paljud pered lähevad korterilaenudega pankrotti ja koolid jäävad remontimata. Ansipi valeotsused ja palgalubadused on muutnud eksportiva tööstuse konkurentsivõimetuks ja transiiti, mis on ju ka eksport, pole tema meelest üldse vaja," rääkis ettevõtja.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. May 2008, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing