Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ekspress Grupp jätab investorid dividendideta

18. aprill 2008, 10:48

Ekspress Grupp paneb aktsionäride
üldkoosolekul hääletusele suunata möödunud aasta 91,7 miljonit kroonine
puhaskasum jaotamata kasumisse ning aktsionäridele dividende mitte maksta,
teatas firma Tallinna börsile.

2007. aastal kevadel börsidebüüdi teinud Ekspress Grupp kirjutas investoritele aktsiate pakkumisprospektis, et ettevõte loodab hakata alates 2008. aastast maksma aktsionäridele dividende regulaarselt vähemalt 25% lõppenud aasta puhaskasumist.
Samas lisas meediakontsern, et ta ei garanteeri dividendide maksmist ning nende suurust vaid jätab selle juhatuse otsustada, kes hindab dividendide maksmise võimalikust ja vajadust konkreetses ajakontekstis.

Küll aga soovitakse Ekspress Grupi aktsionäride üldkoosolekul anda ettevõtte juhatusele õigus oma aktsiate tagasiostuks.
Aktsionäridelt soovitakse saada nõusolekut, mille kohaselt on Ekspress Grupil õigus osta oma aktsiaid börsilt tagasi kuni 160 000 tükki. Omaaktsiad on õigus osta hinnaga, mis ei ole kõrgem kui aktsia omandamise päeval Tallinna Börsil aktsia eest tasutud kõrgem hind.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. August 2008, 17:50
Otsi:

Ava täpsem otsing